Εταιρικο προφιλ

Εμείς στο Paros Properties πιστεύουμε ότι, ως κτηματομεσίτες, έχουμε καθήκον να εξυπηρετούμε ΕΣΑΣ! Εσάς που μας διορίζετε ως μεσολαβητές στην αγορά, ενοικίαση ή πώληση ακίνητης περιουσίας. Για αυτό και ο βασικός μας σκοπός είναι να σας στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε τα συμφέροντά σας με πίστη, ηθική, αληθινό ενδιαφέρον και γνώση της αγοράς, αναλαμβάνοντας κάθε στάδιο της αγοραπωλησίας, από την άριστη διαφημιστική προώθηση των ακινήτων σας ως την τελική μεταγραφή των τίτλων.

Στο γραφείο μας θα βρείτε πολυτελή ακίνητα και κατοικίες όλων των ειδών προς πώληση και προς ενοικίαση, ενοικιαζόμενες κατοικίες για τις διακοπές σας, καθώς και αγροτεμάχια, οικόπεδα, επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις προς πώληση.  Όλα τα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό μας προβάλλονται σε όλες τις μεγάλες διαδικτυακές πύλες και στα κοινωνικά δίκτυα της Ελλάδας και του εξωτερικού παγκοσμίως.

Σας προσφέρουμε επίσης τις υπηρεσίες μας ως εκτιμητές του ακινήτου σας, συμβουλεύοντας σας πώς να προετοιμάσετε το ακίνητό σας για την πώληση και καθ όλη τη διαδικασία αγοραπωλησίας.  Η ομάδα συνεργατών μας αποτελείτε από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Τοπογράφους, Λογιστές, Δικηγόρους και Συμβολαιογράφους, όλοι τους καταξιωμένοι επαγγελματίες και πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Το γραφείο μας ιδρύθηκε από την Κα Σοφία Κατσίπη, η οποία έχοντας ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό, μετέφερε και εμπέδωσε, και στον Ελληνικό χώρο, την εμπειρία της στον χώρο του Real Estate, δίνοντας έμφαση στον επαγγελματισμό, την τήρηση του κώδικα δεοντολογίας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς και στην άψογη εξυπηρέτηση πελατών.

Στο μεσιτικό γραφείο Paros Properties, η εξυπηρέτησή σας αποτελεί δική μας δέσμευση!

Σας καλωσορίζουμε στο γραφείο μας και σας υποσχόμαστε μία άκρως ικανοποιητική συνεργασία.