ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ REAL ESTATE

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ

Αναζητηση Ακινητων

 

 

H ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!

Το γραφείο μας ιδρύθηκε από την Κα Σοφία Κατσίπη, η οποία έχοντας ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό, μετέφερε και εμπέδωσε, και στον Ελληνικό χώρο, την εμπειρία της στον χώρο του Real Estate, δίνοντας έμφαση στον επαγγελματισμό, την τήρηση του κώδικα δεοντολογίας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς και στην άψογη εξυπηρέτηση πελατών.

Διαθέτουμε ακίνητα που μπορούν να καλύψουν και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες σας! Πολυτελή ακίνητα, βίλες, μονοκατοικίες, κατοικίες σε συγκροτήματα, μεζονέτες, κτήρια, διαμερίσματα, αγροτεμάχια, οικόπεδα, εκτάσεις, επαγγελματικοί χώροι, επιχειρήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η συνεργασία μας με την κα Σοφία Κατσίπη ήταν τέλεια. Στην πραγματικότητα, αν και ζούμε σε άλλη χώρα, ήταν σε θέση να μας βρει ένα κατάλληλο σπίτι, ιδανικό για τις ανάγκες της οικογένειάς μας, με μία μόνο δική μας επίσκεψη στην Πάρο.

Η Κα Σοφία Κατσίπη, με την τεράστια εμπειρία της στο χώρο του Real Estate, την επαγγελματική της προσέγγιση, τη σοβαρότητα της και, αν μη τι άλλο, την σε βάθος γνώση της περιοχής, αμέσως κατανόησε τις απαιτήσεις μας, επιτρέποντάς μας να αποφύγουμε τις περιττές διαδρομές γύρω από τα χωριά του νησιού και μας βρήκε γρήγορα την καλύτερη λύση.

Giuseppe De Gregorio and Evi Nicolatou

Απολαύσαμε τον δυναμισμό και τον επαγγελματισμό της Σοφίας Κατσίπη, την φιλική επαφή και την εντιμότητά της.

Laurent and Michelle Orban

Η συνεργασία μας με την εταιρεία Paros Properties ήταν πραγματικά μία ευχάριστη «εκδρομή». Μέσα από αυτήν αποκτήσαμε την εξοχική μας κατοικία στην Πάρο.

Η ανταπόκριση της κ. Σ. Κατσίπη ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Πραγματικά κατάλαβε τις ανάγκες, δυνατότητες και επιθυμίες μας με αποτέλεσμα να μας καθοδηγήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η επιτυχία της συνεργασίας πιστεύουμε ότι οφείλεται στην αγάπη, αφοσίωση και επαγγελματισμό που παρουσιάζει η ιδρύτρια της εταιρίας Paros Properties στη δουλειά της καθώς και στις άριστες επικοινωνιακές της ικανότητες.

Η εταιρία Paros Properties πραγματικά τιμάει τις υποσχέσεις που δίνει μέσω του site χωρίς να υπάρχει κανένα σημείο αμφισβήτησης.

Ανδρέας – Μαίρη Κολοτούρου

Αγόρασα πρόσφατα ένα σπίτι στην Πάρο που μου υπόδειξε και μου παρουσίασε η Σοφία Κατσίπη. Βρήκα την ιστοσελίδα της στο ίντερνετ και επικοινώνησα εγώ μαζί της. Της είπα τι ακριβώς έψαχνα και χρειαζόμουν κι εκείνη κατάλαβε αμέσως πού να με κατευθύνει. Ως εδώ καλά, το ίδιο θα μπορούσε να είχε κάνει και οποιοσδήποτε άλλος ικανός μεσίτης.

Αυτό ωστόσο που κάνει τη συνεργασία μου μαζί της μοναδική είναι ότι από την πρώτη στιγμή συνάντησα μπροστά μου ένα πρόσωπο εξαιρετικό, ένα πρόσωπο πραγματικά ποιοτικό. Ούτε μια στιγμή δεν είχα την αίσθηση ότι παίζει παιχνίδια τακτικής ή ότι προσπαθεί να παρουσιάσει τα πράγματα «αλλιώς». Συνδυασμός, δηλαδή, επαγγελματικής ικανότητας και ακέραιου χαρακτήρα. Το υψηλό της γούστο, η εντιμότητά της, η απίστευτη προθυμία και διαθεσιμότητά της, η ευγένεια, νομίζω ανήκουν στις σπάνιες εξαιρέσεις.

Δεν πλέκω το εγκώμιό της για λόγους εντύπωσης, απλά μεταφέρω την πραγματική, και μόνο, εμπειρία μου. Τα ίδια άλλωστε νομίζω ότι θα ακούσει κανείς για κείνη και από πολλούς άλλους στο νησί...

Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης

Ευχαριστούμε την Κα Σοφία Κατσίπη για τη βοήθειά της στην ανεύρεση και αγορά εξοχικής κατοικίας στην Αγκαιριά Πάρου.

Η Κα Κατσίπη, από την αρχή της γνωριμίας μας, ήταν πρόθυμη, εξυπηρετική και ανταποκρίθηκε με συνέπεια στη μεσιτεία της κατοικίας.

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα τις μεσιτικές υπηρεσίες της Κας Κατσίπη και μπορούμε να δώσουμε οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.

Χρύσα Κωστοπούλου - Μανώλης Μιχαλόπουλος